4. Camiye vatandaş desteği - Varto'ya yeni bir cami - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
08 Ekim 2008
Çarşamba 11:47
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
MuÅŸ
İlçe Sayfaları
Varto
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi
TEMSİLCİ
Fatih Çelik
YAZARLAR
Naci Çelebi
Mahrumiyet bölgelerine sunulan çözüm

 

4. Camiye vatandaÅŸ desteÄŸi
Varto'ya yeni bir caminin yapılacağı belirtildi.

İlçedeki camilerin yetersiz kalması nedeniyle Hürriyet Mahallesi'ndeki Endüstri Meslek Lisesi civarında 120 metrekarelik bir alan üzerine yeni bir caminin inşa edileceği bildirildi. Vatandaşlardan toplanacak olan bağışlarla yapılması planlanan caminin sorumluluğunu Varto Cami Derneği üstlendi.

Yeni yapılacak olan caminin, sıkıntılarını bir nebze de olsa dindireceğini kaydeden Varto Cami Derneği Başkanı Abdurrahman Yavaş, ilçedeki mevcut camilerin artık ihtiyaca cevap vermediğini ve yetersiz kaldığını belirtti.

Vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda, dernekçe yeni bir cami yapma kararı aldıklarını ifade eden Yavaş "Vatandaşların bağışlarıyla yapılacak olan caminin şu an temeli kazılmış vaziyette. Tüm Varto halkını bu hayırlı işte yanımızda görmek istiyoruz ve desteklerini bekliyoruz" dedi.
Fatih Çelik/Varto-HeryerdenHaber
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   MUÅž İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin