|
|
Muş 49'uncu Motorize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Murat Aydın, Muş Bedensel Engelliler Derneği üyelerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Ziyaret sırasında engelli vatandaşlarla sohbet eden Kurmay Albay Murat Aydın, Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın kötü gidişatına 'Dur' denilmesi gerektiğini söyledi. Basketbol takımın sporcuları ile bir araya gelerek sporculara moral veren Albay Murat Aydın, Muş'un tanınmasında engellilerin önemli bir payının olduğunu söyledi. Sürekli olarak engellilerin yanında olduklarını söyleyen Aydın, "Biz engelli kardeşlerimize maddi olarak bir yardımda bulunamıyoruz. Ama gönlümüz hep engelli kardeşlerimizle birlikte. Engelli kardeşlerimizin her har zaman için yanlarındayız. Engellilerimizin basketbol liginde verdikleri mücadele gerçekten bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Arkadaşlarımız şu ana kadar bir hava yakalayamadılar. Bu sebeple biraz kötü bir gidişat var. Ama biz inanıyoruz ki arkadaşlarımız iyi bir hava yakalayıp başarılı sonuçlar almaya başlayacaklar. Çünkü bizim takımımızda başarılıları elde edecek bir güç var" dedi.
Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz da yaptığı açıklamada, "Komutanımız Murat Aydın'ın bize verdiği destek hiç gözardı edilmeyecek derecede. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Maddi ve manevi açıdan çok yalnız kaldığımız bu günlerde bizden desteğini hiç esirgemeyen ve bizi hiç yalnız bırakmayan komutanımıza ve Mehmetçiklerimize minnettarız" şeklinde konuştu.
Albay Murat Aydın, daha sonra engelli vatandaşlar için getirdiği battaniye ve giyim malzemelerini dağıtılmak üzere Dernek Başkanı Bedri Korkmaz'a teslim etti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|