Eşini öldürüp banyoda sakladı - Vahşeti, pis koku ortaya çıkardı - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
22 Kasım 2008
Cumartesi 6:29
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Kırıkkale
İlçe Sayfaları
  Bahşılı
  Balışeyh
  Çelebi
  Delice
  Karakeçili
  Keskin
  Sulakyurt
  YahÅŸihan
Vali
Belediye Başkanı
Milletvekilleri
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi

 

Eşini öldürüp banyoda sakladı
`Seni terkederim' diyen eşini öldürüp, cesedini 9 ay boyunca banyoda saklamış

Kırıkkale'de, 5 katlı apartmanın birinci katındaki daireden çevreye yayılan pis kokuyu farkeden komşuların ihbarıyla harekete geçen polis, korkunç bir vahşeti ortaya çıkardı. 34 yaşındaki Fatma Sungur'un tabancayla vurarak öldürdüğü eşi 31 yaşındaki Özgür Sungur'un cesedini 9 ay boyunca evin banyosundaki küvete kapatıp, naylon poşetle sararak, çevreye pis koku yayılmasını önlemeye çalıştığı belirlendi. Gözaltına alınan Fatma Sungur, "Beni terkedeceğini söylemesi üzerine kendimden geçip, öldürdüm. Korktuğum için cesedini sakladım" dedi.

Tüyler ürperten cinayet, Gündoğdu Mahallesi, Mustafa Keskin Caddesi'ndeki Bulvar Yapı Kooperatifi'nin 1 nolu dairesinde meydana geldi. Son günlerde girişteki daireden apartmana pis kokuların yayılması üzerine, komşuları dün akşam saatlerinde polise ihbarda bulundu. Verilen adrese gelen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, bu sırada daireden çıkan bir kadının kaçtığını fark etti. Polis ekipleri, kaçmaya çalışan Fatma Sungur'u yolda yakaladı. Daha sonra dairede inceleme yapan polisler, evin banyosundaki küvetin içinde saklanan erkek cesediyle karşılaştı. Kokmaması için kat kat naylona sarılmış ve çürümüş cesedin, Fatma Sungur'un eşi Özgür Sungur'a ait olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Fatma Sungur, götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde cinayeti itiraf etti. Fatma Sungur, eşi Özgür'ü 2007 yılının Haziran ayında 7.65 mm. çapında ruhsatsız tabancayla vurarak öldürdükten sonra naylonla sarıp sarıp, banyoya götürdüğünü ve küvetin içinde sakladığını anlattı. Fatma Sungur'un ifadesinde, "Cinayeti kıskançlık yüzünden işledim. Eşim beni sürekli olarak terkedeceğini söylüyordu. O gün yine `Seni terk edeceğim' deyince, kendimden geçip, öldürdüm. Korktuğum için 9 aydır sakladım" dediği öğrenildi.

Kırıkkale'de şehir içi minibüs hattında iş bulduğu zaman şoförlük yaptığı öğrenilen Özgür Sungur'un cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, katil zanlısı Fatma Sungur ise polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.
Vatan
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   KIRIKKALE İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin