|
|
İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Zeki Gün, Mardin'de Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nu makamında ziyaret ederek, çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundu.
Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Zeki Gün, bölgedeki çeşitli kamu kurumlarını ve yerel gazeteleri ziyaret ediyor. İHA'nın çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler aktaran Gün, "Turizm ve tanıtım konusunda Midyat Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ediyoruz. Midyat'ın turizm potansiyeli her geçen gün artıyor. Bu konuda tanıtımın daha fazla yapılması için elimizden gelen gayreti biz de kurum olarak yapmak istiyoruz" dedi.
İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Zeki Gün'ün ziyaretinden çok memnun kaldığını belirten Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu da İHA'nın dünyanın en saygın ve yaygın haber ajanslarından biri olduğunu ifade ederek, "Bundan dolayı İHA'yı takdir ediyoruz. Gerçek, doğru ve tarafsız haber vermesinin yanında bölgemizin ve özellikle kentimizin tanıtımı konusunda büyük çaba sarf etmektedir. Bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim" diye konuştu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|