Bakan Gönül'ün Çankırı ziyareti - Bakan Gönül Çankırı'da - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
08 Ocak 2009
PerÅŸembe 0:56
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Çankırı
İlçe Sayfaları
  Atkaracalar
  Bayramören
  ÇerkeÅŸ
  Eldivan
  Ilgaz
  Kızılırmak
  Korgun
  KurÅŸunlu
  Orta
  Åžabanözü
  Yapraklı
Vali
Belediye Başkanı
Milletvekilleri
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi
TEMSİLCİ
Bayram Demir

 

Bakan Gönül'ün Çankırı ziyareti
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, günü birlik gezi ve inceleme için Çankırı'ya geldi.

Vali Ali Haydar Öner'i makamında ziyaret eden Bakan Gönül'e Çankırı ile ilgili kısa bir brifing verildi. Brifingde silah fabrikasının kapasitesinin artırılmasını talep eden Öner, F-35 savaş uçağı üretim projesine talip olduklarını ve fabrikanın özel sektör siparişlerini alabilmesini istediklerini kaydetti. Duble yol, TETEK (E-80) karayolu, Yıldıztepe Turizm Merkezi, Tuz Mağarası Kristal Art Galeri, Hamzalı ve Koyunbaba barajları, Çerkeş ve Şabanözü Organize Sanayi Bölgeleri hakkında bilgi veren Vali Öner, bu projelerin tam anlamıyla faaliyete geçmesi için destek istedi.


Bakan Gönül, valilik ziyaretinden sonra Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti. Dinç, ziyarette Orduevi'nin bulunduğu arazinin belediyeye verilmesi için talepte bulunurken, Bakan Gönül, bunu değerlendireceklerini söyledi.

Ak Parti İl Teşkilatını da ziyaret eden Bakan Vecdi Gönül, daha sonra MKE Çankırı Silah Fabrikası'na geçti. Gönül, fabrikadaki incelemelerinden sonra Tuz Mağarası'nı gezdi. Gönül akşam saatlerinde Çankırı'dan ayrıldı.



YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   Ã‡ANKIRI İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin