Petrol şirketlerinin Siirte ilgisi arttı - Yeni bir petrol kuyusu açılıyor... - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
08 Ocak 2009
PerÅŸembe 1:39
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Siirt
İlçe Sayfaları
  Aydınlar
  Baykan
  Eruh
  Kurtalan
  Pervari
  Åžirvan
Vali
Belediye Başkanı
Milletvekilleri
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
Haber ArÅŸivi
TEMSİLCİ
Emre Akkoyun
Kimlik

 

Petrol şirketlerinin Siirte ilgisi arttı
Petrol arama faaliyetlerine devam eden Zorlu Enerji Şirketler Grubu Başkanı Murat Sungur Bursa, Siirt'e bu yıl sonuna doğru yeni bir kuyu açma hazırlıklarında olduklarını söyledi.


Bursa, Zorlu Petrogas'ın 2005 yılında 2 adet arama kuyusu sondajı, 2006 yılında toplamda 286 km, 2 boyutlu sismik saha çalışması ve 2006 yılında bir arama kuyusu ile geçen yıl da Adana Yenice dolaylarında bir adet sondaj gerçekleÅŸtirdiÄŸini, ayrıca Amity Oil Adana Tarsus bölgesinde çalışmaların sürdüğünü söyledi. 

Zorlu Enerji Grubu'nun Başkanı Murat Sungur Bursa, gelecek beş yıl içinde yenilenebilir enerji yatırımları ile büyümeye devam edeceklerini, yurt içi ve dışında 5 -7 milyar dolarlık yatırımla toplam kurulu gücü 4 bin 200 mw'a çıkarmayı hedeflediğini bildirdi.

Emre Akkoyun - heryerdenhaber / Siirt
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   SİİRT İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin