|
Tokat - Reşadiye’li Müzik Sanatçısı Sevdagül, menajeri Sezayi Kuzey ve Ekibi Mesudiye’ye bağlı bir köy pikniğinde verdiği konserden sonra, Ordu yolu 4.km de karşıdan gelen otomobille çarpışarak kaza yaptı.
Kazada karşı taraftan gelen otomobilde 8 yaralı varken, Sevdagül’e Mesudiye Devlet Hastanesinde sekiz dikiş atıldı, Menajer Sezayi Kuzey ciddi şekilde yaralandı, Saz ekipleri ise ufak darbelerle kazayı ucuz atlattılar.
Menajer Kuzey yaptığı basın açıklamasıyla Bu hafta içinde Sözleşme yapılan tüm organizasyonlarda Sevdagül’ün sahneye çıkacağını söyledi. Kuzey Haber Editörü İsmail Avşar’a yaptığı açıklamada;“Temmuz ayının 21 ve 27. günleri için sözleşme yaptığımız Sivas Doğanşar Merkez, Sivas Başekin köyü,Giresun Arda Köyü, Bereketli Sünnet Şöleni, Ordu Zaferimilli köyü, Tokat Reşadiye İslamlı köyü, Ordu Mesudiye Üçyol Belediyesi ve diğer organizasyonlarda Sevdagül programlarını yapacaktır, Kaza yapmamıza rağmen sözünü verdiğimiz tüm Program ve Organizasyonları tamamlayacağız” dedi.
Reşadiye’de bulunan evinde bir günlük istirahata çekilen, Reşadiye halkı ve sanatçılar Sevdagül, Sezayi Kuzey ve ekibini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundular. Menajer Sezayi Kuzey iletişim telefonu; 0536 8118578
|