|
|
Sivas'ta bir kişi, 16 yaşındayken kalbine saplanan kurşundan 40 yıl sonra yapılan ameliyatla kurtuldu.
Göğsündeki ağrı nedeniyle hastaneye başvuran Fikret Kara'nın (56), koroner by-pass ameliyatı olmasına karar verilirken, kalbinde de bir kurşun olduğu tespit edildi. Yapılan ameliyatla kalp damarlarındaki tıkanıklığı giderilen Kara'nın kalbindeki kurşun da çıkarıldı.
Bugün Fikret Kara ile birlikte basın mensuplarının önüne çıkan Hastane Başhekimi Op. Dr. Mustafa Kırman, 40 yıl önce hastalarının kalbine giren kurşunu kimsenin çıkarmak için bir girişimde bulunmadığını söyledi. Kalp duvarı içinde bulunan kurşunu başarılı bir ameliyatla çıkardıklarını ifade eden Kırman, Fikret Kara'nın eski sağlığına kavuştuğunu belirtti.
Kurşunun kalbine nasıl girdiği hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Fikret Kara ise kurşunla ilgili bir şikayetinin olmadığını, ağrılarının artması sonucu hastaneye başvurduğunu söyledi. Fikret Kara bugün taburcu olurken, çıkarılan kurşun da kendisine teslim edildi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|