20 Kasım 2008
Perşembe 18:59
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Denizli
İlçe Sayfaları
  Acıpayam
  Akköy
  Babadağ
  Baklan
  Bekilli
  Beyağaç
  Bozkurt
  Buldan
  Çal
  Çameli
  Çardak
  Çivril
  Güney
  Honaz
  Kale
  Sarayköy
  Serinhisar
  Tavas
Vali
Belediye Başkanı
Milletvekilleri
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber Arşivi
TEMSİLCİ
Sebahattin Yaman

 

Evine giren hırsızı vurdu hapse girdi
Evine giren hırsızı av tüfeğiyle vurarak öldüren R.Ç, tutuklandı.  

Alınan bilgiye göre, geçen Cuma sabahı Adamacı yolu üzerindeki evine hırsızlık amacıyla gelen Kamil Gaygusuz’u (25) av tüfeği ile vurarak ölümüne neden olduğu bildirilen ev sahibi R.Ç(49)çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beş kişilik hırsızlık şebekesinin Denizliden kiraladığı bir araçla Çivril’e gelerek önce bir araçtan plaka çaldıklarını belirten yetkililer  “Olaya karışan ve hırsızlık için ilçemize gelen şahısların GBT lerinde sabıka görüldü” dediler.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre Sabah saatlerinde Adamacı yolu üzerindeki G.E nin evine gelen zanlılar, G.E ye eşinin borcu olduğunu söyleyerek parayı almaya geldiklerini belirtmişler. G.E de eşini arayarak alacaklılarının geldiğini söylemiş ve eve gelmesini istemiş. R.Ç gelmeden önce evden ayrılan çete üyeleri yaklaşık yarım saat sonra tekrar gelerek G.E ye ait eve girmişler ve G.E nin boynundaki kolyeyi zorla gasp etmişler. Eşinin tekrar aramasıyla evine dönen R.Ç yanındaki silahla hırsızlara ateş etmiş ilk ateş sonrası Kamil Gaygusuz olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Silah sesinden sonra olay yerinden kaçan zanlılara arkalarından ateş eden R.Ç, Halil Gündüz’ü de yaralamıştır. Daha sonra polisi arayarak olayı haber veren R.Ç olayda kullandığı silah ile polise teslim oldu. Alınan ilk ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan R.Ç tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

POLİSİN ZAMANINDA MÜDAHELESİ VE CESARETİ ZANLILARIN YAKALANMASINI HIZLANDIRDI 

Yaşanan hırsızlık olayından sonra hemen olay yerine intikal eden Çivril emniyet müdürü ve polis ekipleri yaralı ve ölü olarak ele geçen zanlılardan başka şahıslarında olabileceği kanısına vararak hemen çevre takibine başlamışlar ve firar eden iki zanlıyı da olay yerinden uzaklaşmadan yakaladılar.

Yaptıkları ilk inceleme sonrası tecrübeleri ile olaya daha çok kişinin karıştığı kanısına varan Emniyet Müdürü Ergün Ülgür ve polis ekipleri bizzat emniyet müdürünün katıldığı ve yönettiği bir operasyonla kaçan V.K ve T.A’yı olay yerinin birkaç kilometre ilerisinde ormanlık alanda ele geçirdiler. Ele geçirilen zanlılar ilk muayenelerinin ardından ifadeleri alınarak mahkemeye sevk edildiler.

Bülent Çakır - heryerdenhaber / Denizli-Çivril
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   DENİZLİ İŞ İLANLARI Doru i, doru eleman... Mulakat.net
  İş Ara   Eleman Ara   İlan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin