|
|
Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.
Yeşil-kırmızılı ekibin yeni transferlerinden Gürol Azer, zorlu bir lig maratonunun başladığını söyleyerek, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Diyarbakırspor'da çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu bizim için büyük avantaj. 2 milyon nufuslü bir kente hitap eden ve köklü bir kulüp olan Diyarbakırspor her türlü güzelliğe layıktır. Diyarbakırspor'un başarısı için büyük bir gayret göstereceğiz. Yarın sahamızda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçıyla zorlu lig maratonu başlıyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle Kayseri Erciyesspor'u yenerek lige 3 puanla başlamak istiyoruz" diye konuştu.
Tecrübeli kaleci Atilla Koca ise, Kayseri Erciyesspor maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Ligin ilk maçında yarın sahamızda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Rakibimizi yenerek lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza aldığımızda yenemeyeceğimiz takım olmadığına inanıyorum. Lige 3 puanla başlamamız gelecek haftalar için bize moral kazandırır. Tek hedefimiz galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Sahaya 3 puan için çıkacağız" dedi.
Bu arada Diyarbakırspor'un yarın kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının biletleri VIP 20 YTL, kapalı tribün 10 YTL, maraton tribünü 5 YTL ve açık tribün 3 YTL olarak açıklandı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|