Alaşehir'de esnafa kolay kredi - Esanafa kolay kredi imkanı - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
02 Aralık 2008
Salı 22:39
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
f
İl Sayfaları
Manisa
İlçe Sayfaları
AlaÅŸehir
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
Haber ArÅŸivi

 

AlaÅŸehir'de esnafa kolay kredi
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde esnafın uygun faiz ve vadelerde kredi alabilmesi amacıyla Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Garanti Bankası Şubesi arasında protokol imzalandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda yapılan toplantıda, oda başkanı Abdülaziz Elgin ile Garanti Bankası Alaşehir Şubesi Müdürü Taner Ceylan, esnafa kolay kredi imkanı tanıyacak sözleşmeye imza attı. Başkan Elgin, "İlçemizde küçük ve orta ölçekli sanayinin oluşumunda odamız bir dinamo görevini üstlenmiştir. Amacımız küçük ve orta ölçekli esnafımızın ticari faaliyetlerini geliştirerek sürdürmesini sağlamak. İmzaladığımız bu sözleşmeyle biz oda olarak kredi kullanmak isteyen esnafımıza kefil olmuş oluyoruz." dedi. Yakın zamanda esnafa yönelik Alaşehir'de 3 bin ortaklı gıda toptan ve parakende pazarlama faaliyeti yapacak bir kooperatif kyracaklarını açıklayan Elgin, tüm ilçe halkını buraya ortak yapmayı planladıklarını ifade etti.

Garanti Bankası Şube Müdürü Taner Ceylan ise, anlaşma kapsamında odaya bağlı KOBİ'lere YTL cinsinden aylık yüzde 1,80, Euro cinsinden yüzde 0,85, Dolar cinsinden de yüzde 0,90 faizle kredi vereceklerini, kredilerin geri ödemesinin ise 36 ay olacağını belirtti.
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   MANİSA İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin