|
|
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde de coşkuyla kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde de büyük bir coşku ile kutlanılırken tören, Devrek Cumhuriyet Bulvarında düzenlendi. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı ve diğer Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.
Kutlama törenlerine Devrek Kaymakamı Yakup Tat, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Garnizon Komutanı Yarbay Haydar Kaya, Cumhuriyet Savcısı M. Hanifi Yıldırım, Emniyet Amiri Murat Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, daire amirleri, öğretmenler, örgenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilerin hazırlamış oldukları halk oyunları gösterileri davetliler tarafından ilgi ile izlenirken Kaymakam Tat, Belediye Başkanı Ulupınar ve Garnizon Komutanı Yarbay Kaya öğrencilerin ve vatandaşların bayramlarını kutladılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|