Belediye işçileri sendikalaştı - Onlar artık sendikalı - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
04 Aralık 2008
PerÅŸembe 3:28
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
f
İl Sayfaları
Şanlıurfa
İlçe Sayfaları
Akçakale
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
Haber ArÅŸivi
TEMSİLCİ
Ahmet Emre Akay

 

Belediye işçileri sendikalaştı

Akçakale Belediyesi işçileri ilk defa sendikayla karşılaştılar. 1946 yılından bu yana Akçakale Belediyesi’nde çalışan işçiler sendika ile tanıştılar.

COŞKUN ATAN'ın HABERİ: Akçakale belediyesinde çalışan l46 işçi Türk iş konfederasyonuna bağlı olarak sözleşme imzaladı ş.urfa Belediye iş sendikası urfa şubesi başkanı adem şıltak ında katıldığı törende işçilerin hakları korundu,ve Adem şıltak: yapmış olduğu konuşmada çeşitli belediyelerin sendika başkanlığını yaptığını ilk kez Akçakale ilçesinde Belediye başkanı Ahmet akayın da girişimleri ile bu sorunları anlaşmalar içersinde çözdüklerini ve bundan böyle işçilerimizin tüm haklarını koruyacağımıza ve işçilerkinde bürüt 800.00 ytl maaş alaçaklarını bununda aileler ile birlikte toplam 3.4 bin kişinin geçimi olduğunu belirterek yapılan anlaşmadan memnun olduklarını dile getirdi.

Belediye başkanı Ahmet akayda yapmış olduğu konuşmada: işçilerimizin haklarını korumak işimizdir, sadece işçilerimizin belediye için değil Akçakale için çalışmalarını dileyerek hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yapılan sözleÅŸme sonrası işçiler halay çekerek belediye binası önünde davul zurna eÅŸliÄŸinde halaylar çekildi ÅŸ.urfa belediye iÅŸ sendikası baÅŸkanı ADEM ÅžILTAK da yapılan görüşmeler sonucunda Akçakale belediye baÅŸkanı Ahmet akay a plaket taktim etti baÅŸkanda bu konuyla ilgili olarak kendilerine teÅŸekkür etti. 

Ahmet Emre Akay - heryerdenhaber / Akçakale
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   ÅžANLIURFA İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin