4 kişi 4 çocuğa tecavüz etti - İnanması zor ama gerçek - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
04 Aralık 2008
PerÅŸembe 3:44
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
f
İl Sayfaları
Aydın
İlçe Sayfaları
Germencik
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi

 

4 kişi 4 çocuğa tecavüz etti
Aydın'ın Germencik İlçesi'ne bağlı Ortaklar Beldesi'nde 4 erkek ilköğretim okulu öğrencisini kandırarak götürdükleri ıssız alanda, ellerini bağlayarak, tecavüz ettikleri iddia edilen ikisi çocuk yaşta 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, YeÅŸiltepe Mevkii'ndeki Ortaklar Tren Garı'nın arkasında, önceki gün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İlköğretim Okulu 3'ncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki İ.D., 4'ncü sınıf öğrencileri 10 yaşındaki İ.K., 10 yaşındaki M.A. ve 10 yaşındaki M.Åž., derslerinin sonunda evlerine gitmek üzere yola çıktı. 4 öğrenci, yolda; baÅŸka bir Ä°lköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi olan arkadaÅŸları 13 yaşındaki M.A., aynı okulda 8'nci sınıf öğrencisi olan amcasının oÄŸlu 14 yaşındaki R.A. ve 18 yaşındaki C.A. ile karşılaÅŸtı.

M.A. ve kuzenleri, iddiaya göre, karşılaştıkları 4 öğrenciyi, ilginç bir şey göstereceklerini söyleyerek, kandırıp, Ortaklar Tren Garı'nın arkasında ıssız bir alana götürdü. Öğrencileri burada, çocuklara cinsel istismar suçundan sabıkalı 36 yaşındaki S.Y. karşıladı. S.Y., M.A., R.A. ve C.A., kandırdıkları 4 öğrenciyi yere yatırıp, ellerini bağladıktan sonra tecavüz etti. 4 zanlı, tecavüz ettikleri çocuklara yaşananları başkalarına anlatmamaları için ölümle tehdit ettikten sonra serbest bıraktı.

Dün öğrencilerden İ.D., İ.K., M.A. ve M.Ş.'nin kimseyle konuşmadığını, tenefüslere dahi çıkmadığını farkeden öğretmenleri, konuşmak için öğretmen odasına çağırdı. Önce konuşmak istemeyen çocuklar, daha sonra ağlayarak olayı öğretmenlerine anlattı. Bunun üzerine öğretmenler, durumu polise bildirdi. Polis, S.Y. ve C.A.'yı gözaltına aldı. Yaşı küçük olan M.A. ile R.A.'yı da yakaladı. Tecavüze uğradığı iddia edilen 4 çocuğu Ortaklar Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirildi. Çocuklardan alınan test örnekleri incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, tecavüz olayına karıştığı ileri sürülen diğer çocukların ailelerine karşı olası bir saldırıya karşı evlerini korumaya aldı.

Gözaltına alınan iki zanlı ile yakalanan iki çocuğun sorgularının sürdüğü bildirildi.

Hürriyet
YORUMLAR

Alparslan KARAKOÇ 2008-08-31 10:29
İktidar olup ,Muktedir olamayan Akp
Seçimlerde oyumuzu Akp ye verdik. Herşey çok daha güzel olacak diye, ellerinden geleni yaptıklarını söyleselerde beklenen performansı gösterdiklerini sanmıyorum. Kendileri için herşeyi , halk içinde bazı şeyleri yaptılar. İnsanları koruyacak kanunlar çıkartmamakta adeta ısrar ediyorlar. Vatandaşın devletten beklediği kendisini koruması, iş güvenliği, eğitim gibi imkanları sağlaması. Akparti ne yazık ki T.B.M.M buyuk bir çoğunluğu almasına rağmen adeta Mecliste yok. Nedense Milletvekilleri genelbaşkandan korkuyorlar. İnsanları, çocukları koruyacak kanunlar çıkartmamakta direnen Akpartiye vatandaş olarak bizde seçimlerde oy vermeyerek cezalandıracağız. Tabi ki bu dünyadaki ceza ,Ruzi mahşerdeki ceza yanında ödül olacağına inaniyorum. Tabi ki yargının da siyasallıktan kurtulup , adil olması gerekiyor. Herşeye rağmen çocuklarımızı her türlü kötülükten korumak önce Anaların,babaların,komşuların görevi . Herkez çoluğuna çoçuğuna sahip çıksın. Öyle bir zamanda yaşıyoruz
kasırga zafere 2008-05-18 12:19
allah bunların belasını versin
maalesef toplumumuzda böyle insanlarla karşılaşabiliyoruz.tabi ki bunun sebebi toplumumuzun bazı şeylerden yoksun olmasıdır.Bu insanlar elbet cezalarını çekeceklerdir. HERŞEY BİR MAHKEME-İ KÜBRAYA BIRAKILIYOIR
YORUM EKLE
   AYDIN İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin