Vali Bektaş Varto'yu ziyaret etti - Muş Valisi Erdoğan Bektaş Varto'da - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
16 Ekim 2008
PerÅŸembe 1:49
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
f
İl Sayfaları
MuÅŸ
İlçe Sayfaları
Varto
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi
TEMSİLCİ
Fatih Çelik
YAZARLAR
Naci Çelebi
Mahrumiyet bölgelerine sunulan çözüm

 

Vali BektaÅŸ Varto'yu ziyaret etti

Muş Valisi Erdoğan Bektaş Varto ilçesini ziyaret ederek, bazı incelemelerde bulundu.

Beraberindeki bir heyetle ilçeye gelen Vali Erdoğan Bektaş köyleri gezerek hayvancılık ve tarımla ilgili bilgiler aldı. Gittiği köylerde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Bektaş, köylüler ile sohbet etti. Ölçekli, Kaynarca, Güzelkent, Çaylar ve Tuzlu köylerini gezen Vali Bektaş, vatandaşın tüketici değil, üretici olması gerektiğini söyledi.

Vali Bektaş, "Köylerde gördüğüm kadarıyla büyükbaş hayvan potansiyeli yüksek. Bu hayvanların daha verimli bir hale getirilmesi ve mandıra döneminde tek değil, yaz ve kış aylarında olmak üzere sürekli olarak süt üretimi yapıp gelirin arttırılması gerekir. Artık vatandaşları tüketici değil, üretici durumuna sokmaya çalışacağız. İlde yapacağımız çalışmalarla sütlerin pazarlanması açısında alan oluşturacağız. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz" dedi.

Daha sonra Tuzlu köyünün Ozankent mezrasına geçen Vali Bektaş, burada yediği öğle yemeğinin ardından Muş'a döndü.

Fatih Çelik - heryerdenhaber / Varto
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   MUÅž İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin